Petua mengatasi kembung

Cara membuat dan menggunakan :

1. 10 biji cengkih direndam dengan air panas lalu diminum sebagai teh, atau :

2. 5 hingga 10 biji cengkih dimasukan pada buah pir yang di lubangi lalu dibungkus dengan aluminium foil dan dibakar hingga masak, setelah masak cengkihnya di buang dan buah pirnya dimakan.

About zainura66

Pencinta Alam Semesta
This entry was posted in Petua Kesihatan. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s